Ruční mlýnek na maso PORKERT - litinový, č. 5
Kód: 9805000Související produkty
Detailní popis produktu
Nejmenší mlýnek pro domácí použití Hledáte mlýnek, který mele lehce a plynule? Vyberte si poctivý mlýnek Porkert, který vám vydrží dlouhá léta. Například náš nejmenší mlýnek č. 5.
NÁŠ TIP !!!DOMÁCÍ KLOBÁSY!!!
Všechny mlýnky Porkert jsou vynikající na přípravu domácích klobás. K tomu, aby klobásy měli perfektní konzistenci je třeba maso umlít následujícím způsobem.
2 kg hovězího masa (např. hovězí krk) umlít na jemno společně s 1 kg vepřového bůčku. Získáme tzv. prát, který nám kromě skvělé chuti zajistí že se klobásky nebudou rozpadat. Ten pomeleme na desce standardně dodávané k mlýnku s otvory 4,5 mm, ale v případě, že to myslíte s klobáskami vážně, pro ještě lepší konzistenci si pořídíme řeznou desku s otvory 3 mm - https://www.znackovenadobi.eu/porkert/porkert-rezna-deska-5-3-2/
Dalších 5 kg bůčku a 2 kg vepřové plece umeleme na hrubší řezné desce a to na desce 12 mm - https://www.znackovenadobi.eu/porkert/porkert-rezna-deska-5-12-2/ protože je třeba, aby v klobáskách byly cítit kusy masa a my pak neměli místo klobásek párky. Vše poté smícháme s vodou, kořením a plníme do vepřových střev za pomocí příslušné nabíjecí soupravy - https://www.znackovenadobi.eu/porkert/porkert-nabijeci-souprava-c-5-2/
Poté stačí už jen vložit do udírny a máme klobásky jaké svět neviděl :-)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ruční mlýnky na maso Porkert litinové |
---|---|
Záruka: | 5 let |
Hmotnost: | 2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.