Rady a tipy - blog, Strana 5

Podívejte se na unikátní video z výroby českého titanového nádobí GRANIT z linie PROTITAN

Společnost TOP ALULIT, která v České republice vyrábí špičkové titanové nádobí GRANIT z linie PROTIT...

Titanové nádobí je spíše označení způsobu výroby

titanové nádobí IX.Stále více a více lidí se zajímá a vyhledává na internetu sousloví „titanové nádobí“. Co si běžný smrtelník má pod tímto souslovím představit? Z názvu by logicky vyplývalo – nádobí vyrobené z titanu.  S titanovým nádobím je to ale trochu jinak. Termín titanové nádobí vznikl v 60. letech 20 století, kdy byl patentován nový postup výroby nádobí. V čem spočíval?

Akce Cezarrino: 1 + 1 = 1 800

cezarrino akceNenechte si ujít akci na nádobí značky Cezarrino. Vyberte si 2 špičkové pánve od této značky a zaplatíte jen 1 800 Kč. Za obě? Samozřejmě. Za tuto skvělou akci získáte do kuchyně pomocníky, na kterých zvládnete rychlou úpravu mas, zeleniny a třeba i slaďounké omelety. Sbíhají se vám chutě? Měli byste spěchat, akce je časově omezená.

Jaké nádobí je nejlepší? VIII. Luxusní měď

měděné nádobí VIII.Měď je nejluxusnějším materiálem pro výrobu kuchyňského nádobí. A to zejména ze dvou důvodů: ze všech kovů využívaných v kuchyni měď nejlépe vede teplo. Takže se na plotně rychle a rovnoměrně rozehřívá. A ze široké škály druhů a variant díky barvě čisté mědi působí nejluxusnějším dojmem právě měděné nádobí.

Jak vypálit ocelovou pánev?

jak_vypalit_panev_icoOcelovou pánev, aby vám dobře sloužila a nic se na ní nepřipalovalo, musíte doma nejdřív tzv. vypálit. Jak na to? Nebojte se, je to úplně snadné. Potřebovat budete jen něco oleje a taky volná kamna, na kterých pánev vypálíte. Jak na to, uvidíte na krátkém videu, které nám natočil a poslal náš zákazník.

Video: Značkovénádobí.eu ve Vychytávkách extra!

vychytavky_extra_ico_ico 10.4. jsme v pořadu TV Prima mohli ukázat, jak můžete pomocí kvalitního nádobí vařit zdravě a ekonomicky. Nevěříte? V pořadu jsme ukázali řady Castey Artic, Castey Senso a Castey Volcano, které vám pomocí chytrých detailů, nových materiálů a technologických vylepšení vaření zase o něco víc usnadní. Podívejte se :).

Na TV Prima vám ve Vychytávkách Extra představíme nádobí Castey

vychytavky_extra_ico Máme pro vás skvělou zprávu: dívejte se na TV Prima, kde vám v populárním pořadu vychytávky Extra ukážeme novinky u úžasného nádobí zn. Castey. Dívejte se a dozvíte se, jak vám toto nádobí ušetří čas, práci i peníze a dovolí vám, abyste si vaření ještě více užili. „Takže, kdy, kde?“ ptáte se :)!

Jaké nádobí je nejlepší? VI. teplo skvěle drží litina

litina_staub_icoLitinové nádobí patří do skupiny výrobků prověřených časem. I když není moc rozšířené, kdo má pár kousků doma, nedá na ně dopustit. Litinové hrnce a pánve jsou vyráběny metodou lití do pískových forem. Ty se při každém odlití zničí, takže každá forma je jiná. Proto je tedy i každý kus nádoby originál.

Daddy&Cook v kuchyni kouzlí s nádobím Castey

CASTEY V.Podívejte se, jak Jarda Poustecký alias Daddy&Cook rychle a snadno nachystal kuřecí nudličky na kari. A hlavní roli v tom hrálo i indukční nádobí Castey s nepřilnavým povrchem, které je pro podobné „rychlovky“ jako dělané... Mrkněte na video pro Stream.cz a vyzkoušejte recept někdy doma.

Jaké nádobí je nejlepší? V. Je keramický povrch marketingová bublina?

jake_nadobi_v_keraamikaMožná si to taky pamatujete, svého času se v médiích objevovaly informace o škodlivosti „teflonu“ (PTFE). Z něj se měly během vaření uvolňovat látky lidskému zdraví nepříznivé. Špatná pověst nádobí s nepřilnavými povrchy šla ruku v ruce s oblibou  nádobí s keramickým povrchem.

Logo Značkové Nádobí

Na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.