Vykrvovací nože
Vykrvovací nůžbychom měli najít ve výbavě každého řezníka. Tento typ nože se používá především při porážce jatečních zvířat. Špičatý tvar a ostrá čepel nože je vhodná k přesnému řezání žil a tepen, což umožňuje rychlé vykrvácení a další zpracování zvěře. Nůž lze použít i na porcování masa

Délka čepele: 225 mm Celková délka: 370 mm Hmotnost: 130 g

Délka čepele: 200 mm Celková délka: 340 mm Hmotnost: 120 g

Délka čepele: 200 mm Celková délka: 340 mm Hmotnost: 120 g

Délka čepele: 200 mm Celková délka: 340 mm Hmotnost: 120 g

Délka čepele: 175 mm Celková délka: 315 mm Hmotnost: 115 g

Délka čepele: 160 mm Celková délka: 290 mm Hmotnost: 110 g