Rady a tipy - blog, Strana 3

Risotto alla milanese – pravé milánské rizoto

Naučíme vás uvařit tento pravý italský pokrm ze severoitalského města Milano. Je to jedno z nejjednodušších krémových rizot na přípravu a vyniká svou výraznou chutí a barvou díky vzácnému šafránu.

3 delikatesy z táboráku

3 delikatesy z táboráku   Konec dubna je tu a s ním i pálení čarodějnic a opékání u tábo...

Špenátový krém na Zelený čtvrtek

V tento den bylo zvykem vařit a konzumovat zelené pokrmy, a to především polévky ze surovin, které byly v tuto roční dobu k dispozici – kopřivy, jarní cibulka, petržel, kapusta, špenát…

A právě ze špenátu si uděláme jednoduchý krém, který vás rozhodně zasytí.

 

 

 

 

 

Galettes, aneb slané francouzské palačinky

Všichni určitě známe typické jednoduché sladké palačinky s marmeládou,  těsto z bílé mouky a mléka. Ovšem na slané palačinky se tato směs přece jen moc nehodí. Proto vám přinášíme recept na těsto na francouzské slané palačinky neboli galettes.

Vietnamská polévka – Phở bò

Vietnamská polévka – Phở bò   V českém nádobí nemusíte vařit jen česká jídla. Co takhle ...

Recept na vynikající brownies dort

Recept na vynikající brownies dort   Pro ty z vás, kdo snad zapomněl na valentýnský dáre...

TIP na Valentýnskou večeři

TIP na Valentýnskou večeři    Dopřejte si se svým partnerem na Valentýna trochu toho lux...

Zaručený recept na domácí škvarkovou pomazánku

K chladnému počasí prostě patří zabíjačkové pochoutky. Jednou z nich jsou i škvarky. A aby...

Tradiční česká jitrnice krok po kroku

Ke chladnému zimnímu počasí patří tradiční česká zabíjačková pochoutka – jitrnice. Pro ty z vás...

Recept na domácí svařák, který zahřeje

Jak uvařit ten nejhřejivější svařák?  Je tu nejkrásnější období roku a s ním i vánoční tr...

Logo Značkové Nádobí

Na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.